Regjistrohu
Edybler ju ndihmon të lidheni dhe të shkëmbeni informata me njerëzit në jetën tuaj.
73515_577030689002646_1856256268_n
Fjalë Dashurie
Categories

Fjalë Dashurie

Book Store
Kodi i Verifikimit Captcha
Reload Image
Vendos Kodin e mesiperm per Verifikim
Fjalë Dashurie
Nese ti nuk do te kishe emer, do te te therrisja Dashuri, dhe nese dashuria nuk do te kishte emer do ta therrisja me emrin tend. ....... NoSide
Fjalë Dashurie
Fjalë Dashurie
Te dua, pa ditur si, kur dhe nga! Te dua pa paragjykime dhe mendjemadhesi. Keshtu te dua, sepse nuk mundem te te dua ndryshe!
Fjalë Dashurie
Fjalë Dashurie
Ruaje dashurine e vertete se ajo te vjen njehere ne jete… NoSide
Fjalë Dashurie
Fjalë Dashurie
Dashuria nuk eshte uje qe tretet mbi dhe, por ajo eshte nje zjarr qe te djeg kudo qe je…
Fjalë Dashurie
Fjalë Dashurie
Eri
C'esht ky diskriminim gjinor keshtu Unhappy
  • Mars 6, 2014
  • ·
  • Mi Piace
Fjalë Dashurie
Meti
ehh sikur...
  • Mars 3, 2014
  • ·
  • Mi Piace
Eri
O Met po sesht ndonje gje e madhe mo lal,,arrihet :D
  • Mars 6, 2014
  • ·
  • Mi Piace
Shiko me shume